Over de Westlandpas

Alle voordelen en voorwaarden van de WestlandPas op een rij.

De Westlandpas is dé pas van, voor en door Westlanders. Pashouders kunnen met de WestlandPas voordelig of gratis leuke dingen doen op recreatief, cultureel, sportief en educatief gebied.
Het is de ambitie om jaarlijks ruim 250 acties aan te bieden.
Deze acties worden via diverse communicatiemiddelen onder de aandacht gebracht, bijvoorbeeld de website, social media, lastminute mail, maandmail en een digitaal seizoensmagazine.
 

Een WestlandPas kost slechts €5,00 per jaar, en echt iedereen kan een WestlandPas bestellen. In eerste instantie is de pas alleen online te bestellen en betalen, maar wij verwachten binnen enkele maanden dat de WestlandPas ook verkrijgbaar is via de vestigingen van Bibliotheek Westland en Vitis Welzijn.

 

Ik wil een WestlandPas bestellen!

Wil u meer lezen over hoe je een WestlandPas kunt bestellen? Wij leggen het je uit door op deze link te klikken.

Ik wil een WestlandPas bestellen


Voor wie is de Westlandpas?

De WestlandPas is er voor iedereen die voordelig of gratis leuke dingen wil doen op recreatief, cultureel, sportief en educatief gebied.


Acties en Activiteiten

Het is de ambitie om jaarlijks ruim 250 acties en activiteiten in aan te bieden in samenwerking met onze partners. Van leuke dingen doen tot een (sport)abonnement of de deelname aan muziek of danslessen. Met de WestlandPas krijgt u voordeel op bepaalde producten of diensten en bij toeristische attracties. 

 

 

WestlandPas en Kindpakket


Elk kind in Westland dat recht heeft op het Kindpakket, krijgt een Westlandpas met daarop een tegoed voor het Kindpakket aanbod. De pas werkt als een betaalpas voor Kindpakket producten en activiteiten. Dit betekent dat zij met deze pas bij aangesloten aanbieders kunnen betalen. Of het nu gaat om diplomazwemmen, sporten bij een vereniging, het aanschaffen van schoolspullen of een winterjas; alles staat op de pas! Bekijk het kindpakket

Deelnemende instellingen

Meer informatie

 

Partners

De WestlandPas is tot stand gekomen door een breed samenwerkingsverband tussen Gemeente Westland, Bibliotheek Westland, Vitis Welzijn, MKB Investeringsfonds en inmiddels meer dan 100 partners.

Wil jij nog meer onder de aandacht komen bij de inwoners van Westland, klantentrouw vergroten en daarmee je omzet verhogen? Biedt dan een eenmalige of meer structurele actie(s) aan. 

 

Ik wil partner worden

Wil u meer lezen over de mogelijkheden om partner te worden? Wij leggen het u in deze....

Meer informatie


Uw persoonlijke account

Gemakkelijk inzicht in je tegoed en activiteiten historie van jou of een gezinslid? Log dan in op jouw persoonlijke WestlandPas account, en hou het allemaal in de gaten!

Inloggen in mijn account

Ik wil een WestlandPas bestellen of mijn bibliotheekpas activeren

Wil jij meer lezen over hoe je een WestlandPas kunt bestellen of je bibliotheekpas activeren? Klik dan op de link hieronder.

Ik wil een WestlandPas, of mijn bibliotheekpas activeren!

 


Vijf meestgestelde vragen


Je kunt je WestlandPas online bestellen of verlengen door het invullen van het aanvraagformulier op de pagina pas bestellen

Die vind je op de pagina aanbod, hier kun je alle lopende acties bekijken.

Als je partner wilt worden van de WestlandPas en een actie wilt indienen voor WestlandPashouders, dan kan dat altijd. Op de volgende pagina aanmelden als partner vind je alle informatie over samenwerken met de WestlandPas. Of stuur een e-mail naar samen@westlandpas.nl

Iedereen kan een WestlandPas bestellen voor slechts €5,00 per jaar, het enige wat je hoeft te doen is online het bestelformulier in te vullen

Laat je WestlandPas blokkeren. Mail je gegevens naar samen@westlandpas.nl en maak in je mail duidelijk dat jij je pas wilt blokkeren. Heb je een tegoed op je pas? Bel dan meteen met 0655780742 om je WestlandPas te blokkeren.Zo voorkom je dat iemand jouw tegoed kan uitgeven. Een vervangende pas kost €5,00. De pas wordt dan binnen 5 werkdagen thuisgestuurd.